بوركس

گفتگوهاي اقتصادي اعم از بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php index.php

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش فاركس

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوهاي فاركسي » نفت رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 52, 53, 54  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
نفت
پستتاريخ: چهارشنبه، 31 مرداد 1386-17:53 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
ناظرسايت 3
مهمان
شماره‌عضويت: -1

با سلام

ضمن تشكر از عزيزان فعال در بخش فاركس ٬ خواهشمند است به منظور استفاده بهينه ديگر دوستان گرامي شما ٬ درصورت تمايل ٬ ‌مطالب و نظرات مرتبط با نفت و گاز را در اين تاپيك بفرماييد.

تاكيد ميگردد كه اين تاپيك صرفا يك پيشنهاد جهت گردآوري مباحث ارزشمند شما بوده و با همين نيت عدم پراكندگي نظرات شما ايجاد شده اما طبق روال معمول سايت ٬ همه بزرگواران مثل هميشه مختار هستند در هر تاپيكي كه تمايل دارند - يا با ايجاد تاپيك جديد - به ارائه مطالب خود بپردازند.

با سپاس
پستتاريخ: سه‌شنبه، 3 مهر 1386-18:23 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت
شماره‌عضويت: 3
عضو شده در: سه‌شنبه، 19 مهر 1384-10:34

در تايم يك ساعته آمادگي براي ريزش بنظر مياد آيا دوستان تاييد مي كنند؟

قيمت امروز نوسان در 230/7 ت 130/7

در تايم 4 ساعته بشدت فشار بر بالا رفتن قيمت براي بلند مدت است و تمايل به رسيدن تا عدد8 كاملا منطقي بنظر مي رسد .

راجب تايم 1 ساعته اگر نظري هست ارايه بفرماييد .

پستتاريخ: سه‌شنبه، 3 مهر 1386-18:36 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
چارت

شماره‌عضويت: 3271
عضو شده در: پنجشنبه، 1 شهريور 1386-21:20

فرزاد خان
من مثل این فالگیر ها غیر از دو کلمه حرف تکراری هیچ چی بلد نیستم!
من این ولفی رو دارم می بینم اگه جواب بده
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: يكشنبه، 8 مهر 1386-23:55 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

شماره‌عضويت: 7
عضو شده در: شنبه، 7 آبان 1384-15:31

سلام

يه نمودار نفت يكي دو روز پيش آماده كرده بودم كه خب متاسفانه نتونستم به موقع مطلبش را بزنم و دير شد و ديگه فايده نداره ...............خب سل در محدوده 83 دلار خيلي خيلي نسبت ريسك به پاداش خوبي داشت ...........حيف شد ...........حالا :

فعلا يه نمودار جديد عرض ميكنم ( در تايم روزانه )‌...........كه صرفا يه كانال ساده - و البته بسيار معتبر - داره ( كه چندين بار قيمت را كنترل كرده ) .................. و طبق اون - هرچند يه سقف قيمتي 85 دلاري جزو احتمالات است ولي - احتمال برگشت قيمت و رسيدن به سطوحي كه با رنگ زرد مشخص شده بسيار محتمل و سپس سطوح صورتي رنگ نيز كاملا ممكن بوده و نهايتا درصورت تداوم حركت .......... سطح قرمز رنگ نيز در دسترس خواهد بود

فقط الان مشكل اينجاست كه ما فاصله نسبتا زيادي با اون سطح قوي 85 دلاري پيدا كرديم كه خب ريسك را بالاتر برده ............از طرفي بايد حداقل 3 دلار ديگه نرخ بياد پايين تا بفهميم قصد ادامه حركت نزولي را داره يا نه ..............اينجاست كه خيلي نميتونم كمك كنم ( شرمنده ) ولي عرض ميكنم كه اگر قيمت به هر دليلي به محدوده 85 دلار نزديك شد ( حالا 83 يا 84 ) ...........خب من حتما يه سل كوچولو ميزنم ...............يا شايدم يه سل پله اي مثلا روي 83 و سپس 84 و بعد 85 دلار ..............تا ببينيم خدا چي ميخواد ..........( و احتمالا شماها خودتون زودتر از من كلي سل ميزنين !! ...........و بهم ميگين كه چشم بسته غيب نگم ......آخه نفت 85 دلاري انگاري خيلي وسوسه كننده است )

البته ميشناسم كساني را كه براي نفت 90 الي 95 دلاري آماده ميشن .............ولي خب خدا نكنه (‌چون حتما در اونزمان جنگي چيزي شده ) ................... ............. ولي به هرحال به ريسكش شايد بيارزه كه در محدوده 85 يه تست بزنيم ............حالا هرطور كه صلاحتون بود

اگه هم اصلا شانسي به دست نيومد و نرخ از اينجا يه كله اومد پايين كه خب ديگه اولش كمي افسوس و بعدش هم بايد با صلاحديد خودتون يه تصميمي بگيريد ديگه ........... ما را هم از تصميمات خودتون بي خبر نذاريد !!

خوش باشين

پستتاريخ: جمعه، 13 مهر 1386-0:05 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
راوي

شماره‌عضويت: 1932
عضو شده در: چهارشنبه، 25 مرداد 1385-18:42

سلام دوستان
بنظر مياد كه ديگه نفت زير 85 دلار رو به اين زودي ها نبينيم-
پستتاريخ: جمعه، 13 مهر 1386-0:41 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

راوي نوشته است:
سلام دوستان

چي شد؟

پستتاريخ: پنجشنبه، 19 مهر 1386-1:00 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
راوي

فرزاد سروقدي نوشته است:
راوي نوشته است:
سلام دوستان

چي شد؟

سلام
ببخشيد كه تلگرافي مينويسم و دير هم جواب ميدم

نفت لگاريتمي از ابتداي سال 2007 توي يك كانال صعودي به عرض حدود 12 دلاز بوده و كف اين كانال تا چند هفته ديگه از 85 عبور ميكنه-(توضيح پيام قبلي)
پستتاريخ: پنجشنبه، 19 مهر 1386-1:18 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
علي ديبا

شماره‌عضويت: 354
عضو شده در: جمعه، 11 آذر 1384-20:33

راوي نوشته است:

نفت لگاريتمي از ابتداي سال 2007 توي يك كانال صعودي به عرض حدود 12 دلاز بوده و كف اين كانال تا چند هفته ديگه از 85 عبور ميكنه-(توضيح پيام قبلي)

راوي جان توضيح ميدهي كه چطوري تو متاتريدر لگاريتمي كردي؟يا شما از نرم افزار ديگري استفاده ميفرماييد
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email
پستتاريخ: پنجشنبه، 19 مهر 1386-22:32 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

سلام

در محدوده 83-84 دلار قرار داريم جاي بدي براي نوسان گيري نيست .

پستتاريخ: پنجشنبه، 19 مهر 1386-22:54 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

82.80 رو شاهديم چه زود جواب گرفتيم 0.7 دلار در اين مدت كوتاه نوسان و حالا نوسانات مناسبي رو تا صبح مي تونيم شاهد باشيم .

پستتاريخ: دوشنبه، 23 مهر 1386-21:17 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

فخرزاد نوشته است:
.......فعلا يه نمودار جديد عرض ميكنم ( در تايم روزانه )‌...........كه صرفا يه كانال ساده - و البته بسيار معتبر - داره ( كه چندين بار قيمت را كنترل كرده ) .................. و طبق اون - هرچند يه سقف قيمتي 85 دلاري جزو احتمالات است ولي - احتمال برگشت قيمت و رسيدن به سطوحي كه با رنگ زرد مشخص شده بسيار محتمل و سپس سطوح صورتي رنگ نيز كاملا ممكن بوده

سلام

نرخ اول تا حدود 78 دلار پايين اومد و سپس با ادامه روند صعودي خود ٬‌ اينك به محدوده 85.50 دلار رسيده ( هنوز در همان كانال معتبري كه بالا نشون داديم داره حركت ميكنه - البته كاملا نزديك به سطح بالايي كانال )‌.............. به نظرم هدف قيمتي ميتونه ( شايد ) در ميانمدت 88 دلار باشه ............اما كوتاه مدت خب راستش مطمئن نيستم و به همين خاطر الان سل زدم ................البته نميدونم كجا ميام بيرون ...........حدضرر را چه بگذارم و سود چي باشه ..............يعني راستش تحليل درست و حسابي نداشتم ............از همون مدلهاي دارتي بود !

فقط فكر ميكنم نسبت ريسك به پاداش بيارزه كه در اين محدوده وارد بشيم ...................البته شايد .............يادمون ميمونه كه نفت ٬ خيلي ريسكي است و با يك خبر ميتونه بپره بالا و دخلمان را بياره ..................خلاصه فعلا كه سل را زدم .....................شما هم دعام كنيد

نظري داشتين هم كه بفرمايين...................مخلص همگي

پستتاريخ: دوشنبه، 23 مهر 1386-23:59 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
راوي

بهترين كار را كردي فخرزاد جان

اسيلاتور ها اشباع شدند

بنظرم تا 82 تا 83 ميريزه فردا- اونوقت باي كردن رو در نظر بگيرين

-----
علي جان
درسته - من با اين نرم افزار كار نميكنم

اين مطلب آخرين بار توسط راوي در سه‌شنبه، 24 مهر 1386-0:41 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 مهر 1386-0:24 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
abr1005

شماره‌عضويت: 2466
عضو شده در: چهارشنبه، 20 دي 1385-18:02

ولي به نظر من نقطه مطمن حوالي 87 دلار است .

پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 مهر 1386-0:56 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
راوي

abr1005 نوشته است:
ولي به نظر من نقطه مطمن حوالي 87 دلار است .

ابر عزيز

بنظر مياد معاملات كالا (بخصوص نفت) همانطوريكه فرزاد خان گفتند زياد هارمونيك نباشه
اسيلاتور ها احتمالا در اين خصوص مقدم هستند به ابزار ديگه-

همينطور اگر كانال صعودي هفتگيش رو هم ببيني -سقف زده

البته حتمال لمس 87 هم وجود داره ولي شايد ارزش ريسك نداشته باشه

تا بينيم
پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 مهر 1386-13:41 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

از اظهار نظر دوستان ممنون و متشكر

پوزيشني كه عرض كرده بودم هرچند اندكي وارد سود شد اما خب بعدش برگشت و من سريعا ...............اممممممممم...........................نخير ...............من سريعا هيچ كاري نكردم و پوز را نبستم ................و الان هم كلي در ضرره

اما ............يه عرضي در نوبت قبل داشتم كه

فخرزاد نوشته است:

به نظرم هدف قيمتي ميتونه ( شايد ) در ميانمدت 88 دلار باشه ............اما كوتاه مدت خب راستش مطمئن نيستم .............

خب اين 88 دلار روي نمودار (‌و در يك كانال ميانمدت/بلندمدت ) مشخص بود اما همونطور كه ميبينيد من اصلا فكر نميكردم به اين سرعت بهش برسه ................كه خب راحت قيمت به اينجا رسيد............من چون زودتر وارد شدم براي همين ديگه نميتونم سل كنم اما الان ميگم كه كاشكي منتظر همين محدوده باقي مونده بودم ( راستش ...........بحث اهداف قيمتي و تعيين آنها روي نمودار هرچند مهمه اما زمان رسيدن به اين اهداف نيز از درجه اهميت بالايي برخورداره ..............من كه فعلا در تشخيص و تعيين اين زمان رسيدن به هدف مشكل دارم....................بگذريم )

با رسيدن قيمت به نزديك 88 دلار ٬‌احتمالا عده اي نقد كنند...............عده اي كنار بكشند.................و تعدادي هم منتظر بمانند..................چه بسا يك جهش ديگه هم بالاي اين سطح كانال را شاهد باشيم .............اما شايد يكي از مناسبترين نسبتهاي ريسك به پاداش الان باشه .................مگه خداي نكرده بحث جدي در كار است كه ما خبر نداريم (‌مثلا حمله تركيه به عراق يا .............)‌...

خب ............منظورم اينه كه هرچند فكر ميكنم احتمال بازگشت قيمت و نزول آن بسيار قوي است اما مشكلم اينجاست كه نميدونم آيا از همينجا قيمت شروع به كاهش كنه يا يك نوسان ديگه بزنه و بعد ...................شما نظري ندارين ؟ ..............................به هرحال من ناچارا با سل ميمونم تا بعد

(* ميگم هنوز جنگ نشده اينجوريه .................... ولي - زبونم لال ـ اگه واقعا درگيري بشه چي ميشه !؟ )

خوش باشين

فهرست بوركس » گفتگوهاي فاركسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.
شما مي‌توانيد فايل دانلود نماييد.
زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours   
صفحه 1 از 54  
رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 52, 53, 54  بعدي