بوركس

گفتگوهاي اقتصادي اعم از بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php index.php

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش فاركس

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوي بورسي » يادداشتهاي يك تريدر رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-0:18 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

شماره‌عضويت: 1625
عضو شده در: چهارشنبه، 10 خرداد 1385-17:57

MAFIA نوشته است:
جناب يزدي خسته نباشيد.

شما خريد خودرو را در زمان عرضه در قيمت پيشنهاديتان توصيه مي فرماييد ؟ به ديد مثلا 45 روزه و براي تارگت 170 كه فرموديد.
نظرتون در رابطه با وصندوق چيه؟ و چه اهداف قيمتي را براي آن پيش بيني مي فرماييد ؟

سلام

آقا پست 110 شما خورده تو این تاپیک تو نوع خودش جالبه

كلمه توصيه را كه ديدم بنظرم آمد مطلبي را خدمت سروران عزيزم عرض كنم(البته نه برای جنابعالی که خود استادید) بعضي عزیزان گاهی پیغام پسغام میدند توصیه شما راجع به فلان سهم چیه؟فردا بفروشم بره؟ فردا برم تو صف؟ اين با اون عوض كنم؟ و... راستش من سعي میکنم به کسی توصیه ای نکنم بلكه فقط نظرم را بنویسم.شما هم نظر من نوعی را کنار چارتا نظر دیگر بزارید هم درست و غلطش درمیاد هم شما تصمیم خوبی میگیرید ...

ببخشيد...اما دوست من اين تصميم و استراتزي شماست كه مثلا خودرو 155 را بخرید و 170 بفروشید یا صبرتون بیشتر باشه و از نوسانات نترسید و مثلا یکروزی 195 و بالاتر بفروشید یا اصلابیخیال خودرو بجاش وصنعت 100 تومنی بخرید و 125 بفروشید.من خودم بعنوان دوستدار روند و با توجه به شرايط فعلي خودروييها در صورت وجود نقدينگي بدم نمياد كه اين سهم يا سايپا را در اين قيمتها بخرم و نگهداري كنم تا تارگت نهايي

در مورد وصندوق هم بنده نظر و تحلیل خودم را در سایت قرار دادم که میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید :
http://trade2win.blogfa.com/

اين مطلب آخرين بار توسط يزدي در سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-0:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.

پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-0:31 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
rezaei360

شماره‌عضويت: 6135
عضو شده در: سه‌شنبه، 26 آبان 1388-8:13

سلام استاد عزيز.
ايران خودرو ديزل تكنيكالي بد جور الارم خريد ميده.
مقاومتش رو شكونده و پول بك هم داشته. به نظرتون درسته. فكر ميكنيد هدفش چند باشه
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-0:43 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

rezaei360 نوشته است:
سلام استاد عزيز.
ايران خودرو ديزل تكنيكالي بد جور الارم خريد ميده.
مقاومتش رو شكونده و پول بك هم داشته. به نظرتون درسته. فكر ميكنيد هدفش چند باشه

سلام رضايي جان.نيمه شب بخير

اول اينكه كدوم مقاومت مد نظر شماست؟ بنظر من مقاومت اصلي و مهم روي 1185 است كه فعلا كار داره تا بشكنه...اما سهم داره يك diamond تو كف ميزنه كه اگر بشكنه قابل توجه ميشه اما مهم اينه كه كدوم وري بشكنه

پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-1:02 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
rezaei360

تشكر استاد عزيز
مقاومت قرمز رنگ.
قيمت فردا روي حمايت 61٪ هم هست.
[/img]
پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-1:03 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
rezaei360

تشكر استاد عزيز
مقاومت قرمز رنگ.
[/img]
پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-9:33 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

rezaei360 نوشته است:

تشكر استاد عزيز
مقاومت قرمز رنگ.
[/img]

سلام

رضايي عزيز ببخشيد ديشب خيلي خسته بودم و نتونستم آنلاين بمونم....صبحي كه نگاه ميكردم دو نكته يا بهتر بگم دو الگو در سهم ديدم كه با اجازه براي نمايش از نمودار شما استفاده ميكنم ....يكيش را ديشب گفتم و تو شكل نشان دادم و اون يكي هم كه تو شكل مشخصه و احتياج به توضيح نيست.بنظر با منفي امروز لبه پايينيی diamond دوباره لمس شد

khavar01.png
 توضيح:
 سايز فايل:  24.23 كيلوبايت
 مشاهده شده:  1796 بار

khavar01.png

پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-21:03 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

سلام

فكر كنم بهونه لازم براي اصلاح تكنيكي فاراك و فاذر بدست آمد:اطلاعيه شفاف سازي! من به توضيح و تفسير چرايي و چگونگي اين اطلاعيه ها نميپردازم(مثل اينكه فلان گروه فروختند حالا ميخواهند بكشند پايين دوباره سوار شوندو....) فقط به اين بسنده ميكنم كه ايندو در آخرين مراحل رشد يك 5 موجي هستند و بنظر خريدشون در اين مقطع چندان جالب نباشه مگر اينكه هر كدوم يك 15 تا 20 درصدي اصلاح كنند تا يك مقدار توجهات از روي آنها برداشته شود و سازمان هم نشان دهد كه آنها هم هستند و همچين هم الكي نيست...

سبز باشيد
24/1/89

پستتاريخ: سه‌شنبه، 24 فروردين 1389-21:21 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
MAFIA

شماره‌عضويت: 5267
عضو شده در: پنجشنبه، 13 فروردين 1388-12:51

يزدي نوشته است:
MAFIA نوشته است:
جناب يزدي خسته نباشيد.

شما خريد خودرو را در زمان عرضه در قيمت پيشنهاديتان توصيه مي فرماييد ؟ به ديد مثلا 45 روزه و براي تارگت 170 كه فرموديد.
نظرتون در رابطه با وصندوق چيه؟ و چه اهداف قيمتي را براي آن پيش بيني مي فرماييد ؟

سلام

آقا پست 110 شما خورده تو این تاپیک تو نوع خودش جالبه

كلمه توصيه را كه ديدم بنظرم آمد مطلبي را خدمت سروران عزيزم عرض كنم(البته نه برای جنابعالی که خود استادید) بعضي عزیزان گاهی پیغام پسغام میدند توصیه شما راجع به فلان سهم چیه؟فردا بفروشم بره؟ فردا برم تو صف؟ اين با اون عوض كنم؟ و... راستش من سعي میکنم به کسی توصیه ای نكنم بلكه فقط نظرم را بنویسم.شما هم نظر من نوعی را کنار چارتا نظر دیگر بزارید هم درست و غلطش درمیاد هم شما تصمیم خوبی میگیرید ...

ببخشيد...اما دوست من اين تصميم و استراتزي شماست كه مثلا خودرو 155 را بخرید و 170 بفروشید یا صبرتون بیشتر باشه و از نوسانات نترسید و مثلا یکروزی 195 و بالاتر بفروشید یا اصلابیخیال خودرو بجاش وصنعت 100 تومنی بخرید و 125 بفروشید.من خودم بعنوان دوستدار روند و با توجه به شرايط فعلي خودروييها در صورت وجود نقدينگي بدم نمياد كه اين سهم يا سايپا را در اين قيمتها بخرم و نگهداري كنم تا تارگت نهايي

در مورد وصندوق هم بنده نظر و تحلیل خودم را در سایت قرار دادم که میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید :
http://trade2win.blogfa.com/

جا داشت از اينكه اعلام نظر كرديد تشكر كنم.
پستتاريخ: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-10:12 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

سلام

چه حالي داد خصوصي سازي!به اين ميگن جذب نقدينگي به روش آقايون!اگر كمر بازار زير اين بار خم نشه(كه يحتمل در كوتاه مدت ميشه) خيلي خيلي خوبه...

فولاد روي يكي از نقاط اصلي كه قبلا پيش بيني كرده بودم(3 ماه قبل) عرضه شد.اين چند روزه دوستاني كه سوال ميكردند سطح 285 را سطح احتمالي عرضه ميدونستم :

http://trade2win.blogfa.com/post-15.aspx

پستتاريخ: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-10:29 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزند ري

شماره‌عضويت: 6084
عضو شده در: شنبه، 16 آبان 1388-15:56

يزدي نوشته است:
سلام

چه حالي داد خصوصي سازي!به اين ميگن جذب نقدينگي به روش آقايون!اگر كمر بازار زير اين بار خم نشه(كه يحتمل در كوتاه مدت ميشه) خيلي خيلي خوبه...

فولاد روي يكي از نقاط اصلي كه قبلا پيش بيني كرده بودم(3 ماه قبل) عرضه شد.اين چند روزه دوستاني كه سوال ميكردند سطح 285 را سطح احتمالي عرضه ميدونستم :

با سلام خدمت همشهري خوبم جناب يزدي عزيز
به نظر شما خروج موقت از بازار تا چه بازه زماني مناسب است
با سپاس مجدد

پستتاريخ: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-10:56 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

فرزند ري نوشته است:

يزدي نوشته است:
سلام

با سلام خدمت همشهري خوبم جناب يزدي عزيز
به نظر شما خروج موقت از بازار تا چه بازه زماني مناسب است
با سپاس مجدد

سلام

حقيقت با اين پولي كه در بازار اين چند روز وارد شد و انتظار حداقل بازدهي سرمايه گذاران بنظرم خروج موقت شايد به آن معنا مصداق نداشته باشد چون برخي سهام خوب امروز و تحت جو احتمالا آخرين منفي را بخورند ولي نوسانگيري با وجود ابزار واسبابش چرا....حتی اگر طی روزهای آتی بازار وارد فاز منفي شود حداقلي است(شايد شاخص 13350 تا 13000 واحد) و بعد دوباره ريكاوري ميكند ولیکن با تحلیلی که قبلا از شاخص کردم این احتمال در برابر ادامه رشد شاخص ضعیفتر است(نظر شخصی)...

پستتاريخ: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-12:20 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
irmorteza

شماره‌عضويت: 6479
عضو شده در: شنبه، 8 اسفند 1388-21:02

بادرود و یک خسته نباشید جانانه خدمت شما، آقای یزدی عزیز

در صورت ممکنه یکی از اون تحلیل های خوشکلتونو در مورد البرز میزارین تا خودمو دوستام از این تحلیل زیباتون نهایت استفاده رو ببریم

از بابت لطفتون تشکر میکنم

اين مطلب آخرين بار توسط irmorteza در چهارشنبه، 25 فروردين 1389-20:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.

پستتاريخ: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-12:42 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
سخاوت

شماره‌عضويت: 6414
عضو شده در: دوشنبه، 19 بهمن 1388-23:48

يزدي بزرگوار:
همين حجم نقدينگي را كه شما از آن صحبت ميكنيد،مقدار زيادي توسط خصوصي سازي از بازار خارج شده است.اما مطلبي كه باقي ميماند بحث اين است كه آيا جريان نقدينگي باز هم ادامه خواهد يافت،يا تا مدتي در كما ميماند.بنابراين در مورد بازار قدري با تامل بايد تصميم گرفت و در عين حال در مورد بعضي از سهام مانند گل گهر به شدت در شك و ترديد هستم .
شايد به اين دليل است كه امروز بطور كل تخليه كردم و اميدوار بودم كه در قيمتهاي پايينتر خريداري كنم. اما واقعا نميدانم كه چه شود؟
اگر نظري داريد منت دار خواهم بود كه مطلع شوم.
پستتاريخ: چهارشنبه، 25 فروردين 1389-12:45 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
سخاوت

شماره‌عضويت: 6414
عضو شده در: دوشنبه، 19 بهمن 1388-23:48

يزدي بزرگوار:
همين حجم نقدينگي را كه شما از آن صحبت ميكنيد،مقدار زيادي توسط خصوصي سازي از بازار خارج شده است.اما مطلبي كه باقي ميماند بحث اين است كه آيا جريان نقدينگي باز هم ادامه خواهد يافت،يا تا مدتي در كما ميماند.بنابراين در مورد بازار قدري با تامل بايد تصميم گرفت و در عين حال در مورد بعضي از سهام مانند گل گهر به شدت در شك و ترديد هستم .
شايد به اين دليل است كه امروز بطور كل تخليه كردم و اميدوار بودم كه در قيمتهاي پايينتر خريداري كنم. اما واقعا نميدانم كه چه شود؟
پستتاريخ: پنجشنبه، 26 فروردين 1389-15:20 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
يزدي

irmorteza نوشته است:
بادرود و یک خسته نباشید جانانه خدمت شما، آقای یزدی عزیز

در صورت ممكنه یکی از اون تحلیل های خوشكلتونو در مورد البرز میزارین تا خودمو دوستام از این تحلیل زیباتون نهایت استفاده رو ببریم

از بابت لطفتون تشكر میکنم

سلام

آقا مرتضي مثل اينكه بورس بهت ساخته ماشاا..همچين شنگولي خيره ان شاا...
البرز را كه چند صفحه قبل اين تاپيك عرض كرده بودم حمايت اول 685 و بعدي 650 كه فعلا قيمت بسته هنوز زير 650 نرفته ولي اگر شرايط ياري نكنه اهداف بعدي 634 ، 620 و حمايت مهم و حياتي 590 تومان!درصورت برگشت از اين سطح مقاومت 690 اولين سنگري است كه بايست فتح شود!

سخاوت نوشته است:
يزدي بزرگوار:

دوست عزيز اينكه بخشي از نقدينگي ورودي توسط دولت خارج ميشود و به چرخه بازار بر نميگردد كاملا درست است.شما در نظر بگيريد كه مثلا دولت منتصب ميخواهد قبل اجرايي شدن طرح تحول با درآمد 35 ميلياردي حسابهاي عدالت! را شارژ كند و يكي از راههاي خوب پول كسب كردن همين عرضه سهام است!بنابراين شاخص بايست داغ بماند و مردم تشويق به خريد سهام شوند و نميشود كه يكهو شاخص ها بريزد وگرنه گند ميخورد به همه چيز! هنوز كلي برنامه عرضه سهام و عرضه اوليه وجود دارد پس از نظر من داغي كماكان وجود دارد اما امان از موقعي كه ايشان نيازش تكميل شود خداحافظ شما خصوصي سازي خداحافظ بورس! همان روش كلاهبرداري بزرگي كه دولتها اين چند ساله اجرا كردند:فقط سهامت را بفروش و برو...

يادداشتهاي يك تريدر
فهرست بوركس » گفتگوي بورسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.
شما مي‌توانيد فايل دانلود نماييد.
زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours   
صفحه 47 از 49  
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49  بعدي