بوركس

گفتگوهاي اقتصادي اعم از بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php index.php

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش فاركس

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوهاي فاركسي » تحليل تكنيكي GBP/USD رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 64, 65, 66  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
پستتاريخ: دوشنبه، 7 تير 1389-19:13 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
RiskyMan

شماره‌عضويت: 2526
عضو شده در: جمعه، 29 دي 1385-17:52

RiskyMan نوشته است:
بنظرم تا آخر جون به 1.55 برسه

تاكيد

پستتاريخ: سه‌شنبه، 8 تير 1389-18:51 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت
شماره‌عضويت: 3
عضو شده در: سه‌شنبه، 19 مهر 1384-10:34

فرزاد سروقدي نوشته است:
بنظر من كم كم بايد اماده يك سل شد با استاپ 1.5215 براي اين هفته

قيمت الان 1.5050 هست و خيلي در اين قيمت مد نظر ندارم . بنظرم در حدود 1.5130-50 جاي خوبي ديده ميشه . براي حداقل 2 برابر فاصله استاپمون بريم تو سل .

نكته ديگه اينه كه هفته بعد چون ماه تموم ميشه بهتره هر نتيجه اي مورد نياز هست رو تا جمعه بگيريم اگه برگشت پايين يعني ما در حال سود بردن هستيم و مجدد بحث مي كنيم . اما هر زمان كه استاپ خورده بشه بايد براي ماه بعد صبر كرد.

مروري داشته باشيم بر آنچه كه منطبق ششد بر پيش بيني:
شب قبل پوند از 1.5128 ريزش خودش رو انجام داد و اگه فرض كنيم كسي در اين حوالي با پوند همراه شده باشه شود مناسبي رو نزديك به پيش بيني عايد خودش كرده اما فعلا كار تمام شده بنظر نمياد و البته بايد منتظر نتيجه برخورد قيمت با 1.5000 باشيم چرا كه اين محدوده بسيار پر قدرت هست و عبور و تثبيت زير از اون نيرويي در حد يك روز كاري نياز داره.
اگه اين اتفاق بيافته ما بايد دنبال اعداد ديگه اي براي تارگتهاي بعدي باشيم.

پستتاريخ: چهارشنبه، 9 تير 1389-21:52 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

فرزاد سروقدي نوشته است:
فرزاد سروقدي نوشته است:
بنظر من كم كم بايد اماده يك سل شد با استاپ 1.5215 براي اين هفته

قيمت الان 1.5050 هست و خيلي در اين قيمت مد نظر ندارم . بنظرم در حدود 1.5130-50 جاي خوبي ديده ميشه . براي حداقل 2 برابر فاصله استاپمون بريم تو سل .

نكته ديگه اينه كه هفته بعد چون ماه تموم ميشه بهتره هر نتيجه اي مورد نياز هست رو تا جمعه بگيريم اگه برگشت پايين يعني ما در حال سود بردن هستيم و مجدد بحث مي كنيم . اما هر زمان كه استاپ خورده بشه بايد براي ماه بعد صبر كرد.

مروري داشته باشيم بر آنچه كه منطبق ششد بر پيش بيني:
شب قبل پوند از 1.5128 ريزش خودش رو انجام داد و اگه فرض كنيم كسي در اين حوالي با پوند همراه شده باشه شود مناسبي رو نزديك به پيش بيني عايد خودش كرده اما فعلا كار تمام شده بنظر نمياد و البته بايد منتظر نتيجه برخورد قيمت با 1.5000 باشيم چرا كه اين محدوده بسيار پر قدرت هست و عبور و تثبيت زير از اون نيرويي در حد يك روز كاري نياز داره.
اگه اين اتفاق بيافته ما بايد دنبال اعداد ديگه اي براي تارگتهاي بعدي باشيم.

خوب دوستان روند بسيار مناسب پيش رفته و عدد 1.5000 هم بزير كشيده شد در شرايط فعلي امشب 1.4900 بسيار با اهميت هست و اگه اين هم بسمت پايين عبور كنه فعلا مي توان اعداد پايينتري رو در روزهاي آتي مد نظر داشت.

پستتاريخ: چهارشنبه، 9 تير 1389-23:19 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
dooman

شماره‌عضويت: 3460
عضو شده در: يكشنبه، 8 مهر 1386-14:42

جناب سروقدی عزیز این پیش بینی عالی یک حسن عالی تر داشت و آن زمان شروع ریزش بود،بشخصه نظرم روی این جفت سل بود ولی مانده بودم که چرا از 1.5050 بالاتر داره میره البته خلاصی 150-100 پیپی طبیعیه ولی 1.5050 خیلی محکم بود و عبور از آن باعث شد کمی مردد بشم مبنی بر عدم بازگشت ولی باز هم مثل همیشه درست زدید به هدف،دست مریزاد.

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: چهارشنبه، 9 تير 1389-23:41 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
اونارتيش

شماره‌عضويت: 2379
عضو شده در: دوشنبه، 4 دي 1385-18:01

میگم گذاشتید من مارجین کال بشم بعدهمه پیش بینیهاتونو انجام بدید بی زحمت چهارتیم اول جام جهانی راهم پیش بینی کنید ببینم چقدرکارتون درسته

http://www.dukht.com/bigImageCat.asp?id=286
پستتاريخ: پنجشنبه، 10 تير 1389-0:34 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

اونارتيش نوشته است:
میگم گذاشتید من مارجین کال بشم بعدهمه پیش بینیهاتونو انجام بدید بی زحمت چهارتیم اول جام جهانی راهم پیش بینی کنید ببینم چقدرکارتون درسته

اوني گلم متاسفانه من ورزشكار نيستم و از فوتبال هم چيز خاصي نمي دونم . فقط هميشه طرفدار تيم آلمان هستم حالا چه اول بشن و يا نشوند.

دومان عزيز درود بر شما . هميشه از خواندن نظر و كلام دوستان كم تعداد اما فهيم و با تجربه اين بخش لذت برده و مي برم . بخصوص كه حضور بيشتر شما نيز اين اواخر بيشتر احساس مي شه.

الان كه سر صحبت باز شد خواستم نظرتون رو در خصوص ريزشي آرام در يورو تا فردا بدونم . قيمت فعلي زير 1.2250 و براي تا فردا شب انتظار ريزشي از اين عدد رو خيلي نا معقول نمي دونم البته كلا يورو پس از ريزش بلند خود در ماههاي اخير براي خريد بسياري از دوستان ارزشمند شده. البته پيشنهاد امشب من در حدود 50-70 پيپ بطور نرمال است.

پستتاريخ: پنجشنبه، 10 تير 1389-9:47 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
dooman

درود بر دكتر سروقدي عزيز،بنظر بنده يورو در نقش شمشير دولبه دارد عمل ميكند يا تا 1.1950-1.1900 اصلاح ميكند (بيشتر ميپسندم و با استاپ1.2510 در موقعيت فروش قرار دارم)و يا از الگويي كه ريسكي من عزيز فرمودند شروع به صعود ميكند.(از 1.2225 با استاپ1.2140 وارد خريد شدم)
اگر به 1.2350 رسيد بازم ميفروشم.

پستتاريخ: پنجشنبه، 10 تير 1389-10:04 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

dooman نوشته است:
درود بر دكتر سروقدي عزيز،بنظر بنده يورو در نقش شمشير دولبه دارد عمل ميكند يا تا 1.1950-1.1900 اصلاح ميكند (بيشتر ميپسندم و با استاپ1.2510 در موقعيت فروش قرار دارم)و يا از الگويي كه ريسكي من عزيز فرمودند شروع به صعود ميكند.(از 1.2225 با استاپ1.2140 وارد خريد شدم)
اگر به 1.2350 رسيد بازم ميفروشم.

دومان خوبم
من هم مانند شما به قضيه شمشير اعتقاد دارم و از طرفي هم اعداد پايينتر را بهتر مي پسندم. اما اگه روش صعود ريسكي من عزيز مد نظر باشد كه با فروش شما در آن عدد 1.2350 خيلي هماهنگ نخواهد بود؟ ممكنه بيشتر توضيح بفرماييد؟

ضمنا پيشنهاد ريزش ديشب امروز با عبور به زير 1.2200 وارد محدوده تارگت شد. حال بايد دنبال گزينه جديدي بود. بنظرم سري به كوه و دشت زدن بهترين گزينه آخر هفته مي تونه باشه.

پستتاريخ: پنجشنبه، 10 تير 1389-10:20 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
dooman

با درود

eur.gif
 توضيح:
 سايز فايل:  11.12 كيلوبايت
 مشاهده شده:  287 بار

eur.gif

پستتاريخ: پنجشنبه، 10 تير 1389-10:30 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فرزاد سروقدي
مدیرکل سایت

ممنون دومان عزيز

موافقيد برگرديم به پوند؟ بنظرم اين آخر هفته اي و اوايل هفته بعد پوند درگير ادامه روند ريزشي است هر چند كه 200 پيپ هم از زمان شروع ريزش پايين اومديم.
اگه اين درست باشه منطقي هست كه يورو هم روند مورد نظر ما را دنبال نمايد.

پستتاريخ: پنجشنبه، 10 تير 1389-10:50 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
dooman

پوند فارغ از اصلاحهاي سر راهي بنظرم تا 1.4700-1.4650 ريزشي است البته بعد از شكست آن سطح 1.4900كه شما فرموديد كه بسيار مهم هم است.حركت پوند هم در فروش يورو براي بنده بي تاثير نبود.اين احتمال صعود تا 1.2350 زياد محتمل نيست ولي اگر رسيد سود خوبي در فروشش نهفته است.
ولي در كل يك گيري در كار است و آنهم اينه كه از يه طرف احساس ميكنم پوند موج 4 از 5 را تكميل كرده و از يكطرف در موج Aيا1 ميباشد و از 1.4700-1.4650 موج آخر صعودي خود را براي تكميل 5 از A شروع ميكند.
كه براي ركب نخوردن از اون بالا فروخيتم از اين پايين هم اگر رسيد ميخريم.يكي استاپ ميخوره يكي سود خوبي نصيبمون ميكنه.

پستتاريخ: جمعه، 11 تير 1389-0:28 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فريبرز

شماره‌عضويت: 2510
عضو شده در: چهارشنبه، 27 دي 1385-11:50

dooman نوشته است:
پوند فارغ از اصلاحهاي سر راهي بنظرم تا 1.4700-1.4650 ريزشي است البته بعد از شكست آن سطح 1.4900كه شما فرموديد كه بسيار مهم هم است.حركت پوند هم در فروش يورو براي بنده بي تاثير نبود.اين احتمال صعود تا 1.2350 زياد محتمل نيست ولي اگر رسيد سود خوبي در فروشش نهفته است.
ولي در كل يك گيري در كار است و آنهم اينه كه از يه طرف احساس ميكنم پوند موج 4 از 5 را تكميل كرده و از يكطرف در موج Aيا1 ميباشد و از 1.4700-1.4650 موج آخر صعودي خود را براي تكميل 5 از A شروع ميكند.
كه براي ركب نخوردن از اون بالا فروخيتم از اين پايين هم اگر رسيد ميخريم.يكي استاپ ميخوره يكي سود خوبي نصيبمون ميكنه.

دومان عزیز با شکست اون کانال و برگشت و صعود مجدد فکر کنم باید به تارگتهای ریسکی من عزیز فکرکرد . از همین نقطه بای با حدضرر 50 پیپ هم خالی از لطف نیست
پستتاريخ: جمعه، 11 تير 1389-1:07 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
dooman

فریبرز عزیز فعلا با پوند مشکل دارم
این پوزیشنهایی هم که گرفته میشه چه بای چه سل به دلم نمیشینه و جزیی هستن،نمیدونم بعدش چه اتفاقی خواهد افتاد(و این برای من یعنی شکنجه)همانطور که جناب سروقدی فرمودند 1.4900 اهمیت ویژه ای داشت که نشکست و با تشکیل یک الگوی هارمونیک روی خط روند برگشت ولی آن الگویی که قبلا بحث شد دارد به واقعیت میپیوندد

dooman نوشته است:

رسیدیم،اما اینجا هم یک هفته صبر میکنیم تا کندل این هفته تمام شود و در تایم روزانه یا 4 ساعته منتظر یک الگوی کف دوقلو،سرشانه معکوس،گارتلی یا خفاش میمانیم.

پستتاريخ: جمعه، 11 تير 1389-1:26 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فريبرز

شماره‌عضويت: 2510
عضو شده در: چهارشنبه، 27 دي 1385-11:50

dooman نوشته است:
فریبرز عزیز فعلا با پوند مشکل دارم
این پوزیشنهایی هم که گرفته میشه چه بای چه سل به دلم نمیشینه و جزیی هستن،نمیدونم بعدش چه اتفاقی خواهد افتاد(و این برای من یعنی شکنجه)همانطور که جناب سروقدی فرمودند 1.4900 اهمیت ویژه ای داشت که نشکست و با تشکیل یک الگوی هارمونیک روی خط روند برگشت ولی آن الگویی که قبلا بحث شد دارد به واقعیت میپیوندد

dooman نوشته است:

رسیدیم،اما اینجا هم یک هفته صبر میکنیم تا کندل این هفته تمام شود و در تایم روزانه یا 4 ساعته منتظر یک الگوی کف دوقلو،سرشانه معکوس،گارتلی یا خفاش میمانیم.

دومان عزيز با نوشته هايلايت شده موافقم . ولي با تحقيقي كه در چارت پوند دلار كردم بازار در 80٪ روزها به اين نوع حركات كوچك زير 200 پيپ بسنده ميكنه . براي سودهاي بزرگ تنها يك راه وجود داره وارد شدن به پوزيشن و تحليلهاي بلند مدت همراه با سرمايه بسيار بالا كه قدرت ايستادگي در قبال تحليل را بالا ببره و البته با توجه به ماني منيجمنت بشه سايزهاي قابل اعتنايي براي سود در نظرگرفت و استاپمون شكار نشه . كه با توجه به احتمال تحريم ايران و بلوكه شدن پول و احتمال عدم برگشت پول ،افراد كمي در ايران از سرمايه هاي بالاي 20000 دلار در فاركس استفاده ميكنند . در يك كلام بايد دلخوش كنيم به همين 100 يا 200 پيپ روزانه
پستتاريخ: جمعه، 11 تير 1389-2:19 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
dooman

مساله سر 200-100 پیپ نیست که مبلغ خوبی هم میشه،مساله اینه که بعد از گرفتن پوزیشن نمیتونم تصمیم درست بگیرم که بالاخره حرکتش چه جوریاست و بعبارتی تسلط کافی برای مدیریت پوزیشن رو بعلت شک و شبهه ندارم.شکی که در پستهای قبلی عرض کردم مبنی بر قرار گرفتن در موج 4 از 5 بزرگ یا اتمام 5 موج و قرار گرفتن در موج اول صعودی است.

تحليل تكنيكي GBP/USD
فهرست بوركس » گفتگوهاي فاركسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.
شما مي‌توانيد فايل دانلود نماييد.
زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours   
صفحه 61 از 66