بوركس

گفتگوهاي اقتصادي اعم از بورسي و فارکسي : تالار بورس : فاركس : بورس كالا : فرابورس
login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php index.php

اخــــــــبار اقتصادي           كل اخــــــــبار روز           بازار (آزمايشي)
طلا  •  روي ( 7   30   90 )  •  مس ( 7   30   90 )  •  ارز

• بخش بورس

• بخش فاركس

• بخش مباحث آزاد

• بازار

فهرست بوركس » گفتگوهاي فاركسي » ......... ! ( EUR/USD)‌ رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 99, 100, 101  بعدي
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده تاپيك قبلي :: مشاهده تاپيك بعدي 
......... ! ( EUR/USD)‌
پستتاريخ: چهارشنبه، 27 تير 1386-8:32 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

شماره‌عضويت: 7
عضو شده در: شنبه، 7 آبان 1384-15:31

(*‌اين براي سومين بار است كه مطلب را ميفرستم ولي مشكلي در ارسال پيش ميايد )‌

بچه ها سلام

خوبيد ؟

گفتم كه قراره يه مدت كوتاهي خدمتتون نباشم ....................خوشحال شدين ؟

خلاصه براي اينكه در غياب من هم بتونين به يكي گير بدين گفتم بد نيست كلام آخر اين نوبت را به يورودلار اختصاص بديم تا اگه يهو خداي نكرده خواستين نظري بدين كه بگيد ديگه

خب

تاپيك قبلي را كه پيش بيني يورودلار تا مرز 1.36 بود را بالا نياورم چون فكر كنم قديمي شده و بحث ما اينجا فرق داره

ضمنا من قبلا هم گفتم كه معمولا يكسري انديكاتور/اسيلاتور را هميشه بررسي ميكنم ولي در اينجا براي سادگي كار فقط نمودار اصلي را ميگذارم كه ملاك آن خطوط روند يا كانالها يا امواج و امثالهم است. بقيه باشد براي تشخيص دقيق زمان ورود يا خروج كه از اين بحث ما خارج است و اينجا كلا يك نگاه ميانمدتي ( و گاهي بلندمدتي )‌داريم .

بگذريم

من يه نمودار ميذارم و اگه اجازه بدين در پست بعدي هم خلاصه نظرم را عرض كنم

(‌قيمت فعلي محدوده 1.3800 است و دقايقي قبل هم قيمت تونست آپشن 1.3820 را بردارد.)‌

اينم نمودار روزانه ( يه نگاهي بيندازيد تا بعد )

پستتاريخ: چهارشنبه، 27 تير 1386-8:49 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
خسرو

شماره‌عضويت: 754
عضو شده در: سه‌شنبه، 27 دي 1384-11:43

جناب فخرزاد با تشكر از تحليلهايتان .

اين عالي جناب يورو دلار هميشه عادت داشت كه از 78.6 فيبو برميگشت ولي تو نمودار روزانه همون نقطه 4 نمودار شما از 50 فيبو برگشته . من فكر نميكنم با اين انرژي اين جفت ارز به اين زوديها بخاد ريتريس كنه .

خيلي از دوستان تو فرومهاي ايراني انتظار ريزش براي اين و دادش بزرگش پوند دلار داشتن (كه البته خودمون ميدونيم كه 90 درصد نظراتي كه تو فرومهاي ايراني نوشته ميشه از همنوع خارجي شون كش رفتن .كار خودشون نيست ) بگذريم ..

ولي اين دوتا صعودي هستن البته يه كوچولو افت و خيز دارن ولي كارشون به سل نميكشه .

ولي ما كه بخيل نيستيم ايشالله يه ريتريس حسابي بكنن خلاف روندي ها هم به يه نوايي برسن
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
پستتاريخ: چهارشنبه، 27 تير 1386-9:02 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

خب

در اين نمودار

بنده طبق معمول هميشه از فيبو استفاده كرده ام. در كنار آن نيز مباحثي مثل <احتمال> الگوي ولف(ي) يا امواج اليوت يا چنگال اندروز و .... استفاده كرده ام.

مهمترين الگويي كه مورد نظرم است با خطوط فيروزه اي رنگ مشخص شده .

آنچه كه مشخص است اهداف قيمتي در اين روند صعودي محدوده 1.39 ميباشد و به احتمال قوي قيمت به حدود اين سطح ( 1.3936) خواهد رسيد.

لذا اگر كسي قصد ورود به بازار را دارد كه قاعدتا ريسك باي كردن بسيار كمتر از سل كردن ميباشد.

اما

يك اماي بزرگ اينجا دارم كه اصلا منظور اصلي اين تاپيك است

به نظرم ( يعني فرضيه غالب )‌اينست كه قيمت پس از رسيدن به سطوح فوق ( با 30-40 پيپ نوسان كمتر يا بيشتر از 1.39 = يعني مثلا 1.3860 يا از آنور 1.3940 ) پيش بيني بنده آغاز يك حركت اصلاحي و برگشت قيمت است

*‌البته چون سطح 161.8٪ هم در 1.3936 قرار گرفته شايد بهتر باشد همين عدد را به عنوان هدف اصلي حركت صعودي در نظر بگيريم و تولرانسها را بر اين اساس متصور شويم . يعني كمي بالا يا پايين تر از اين سطح . اينطوري شايد مطمئن تر بشود تريد كرد.

لذا فكر ميكنم كه اگر بخواهيم ( سواي بحث باي كردن ) ٬ شرط احتياط را به كار ببنديم آنگاه در اين شرايط بايد از بازار كنار بكشيم و منتظر سطوح فوق الذكر باشيم.

تجربه ميگويد كه قيمت در اين حدود قطعا با نوساناتي مواجه خواهد بود و چه بسا پس از يك بازگشت مختصر به ناگاه دوباره به بالا برگردد ...............اما همه اينها براي من تاكيد بيشتري بر آغاز همان حركت نزولي (‌اصلاحي ) خواهد بود.

نتيجه اينكه من ريسك سل كردن در محدوده 1.3936 ( به همان نوسان 30-40 پيپي ) را بسيار كم ميدانم و فكر ميكنم پاداش خوبي در انتظار خواهد بود.

حد ضرر بايد حدود 80 -90 پيپ باشد ( يعني در محدوده 60- 1.4040 ) و حد سود طبق نمودار ميتواند به صورت چندگانه تعريف شود. يعني
هدف اول حدود 1.3678
هدف دوم حدود 1.3548
هدف سوم حدود 1.3360

با فرض اينكه چنين اتفاقي در آينده رخ دهد و اهداف مورد نظر ما ديده شوند ٬‌آنگاه بايد منتظر يك حركت رنج باشيم و بعد از آن دوباره تحليل كنيم كه آيا قيمت قصد دارد به بالا برگردد يا ممكن است اين حركت اصلاحي خودش بشود سرآغاز يك حركت نزولي بلندمدت.

(* نكته : اكثريت بازار انتظار رسيدن قيمت به سطح 1.40 را دارند خصوصا اينكه يك آپشن بزرگ هم آنجا وجود دارد. آپشني كه ميتواند جاذبه زيادي براي رسيدن قيمت به خودش داشته باشد و البته اگر واقعا بزرگ باشد يعني دافعه بسيار محكمي نيز خواهد بود. اينرا گفتم كه بگويم سواي بحث نمودار و تحليل ٬ اخبار نيز حاكي از اينست كه انر‌ژي اين حركت صعودي فعلي در همين محدوده ميتواند كم شده يا كلا از بين برود. )‌

**‌مهم : اميدوارم دوستان عزيزم فراموش نكنند كه حتي اگر قرار باشد چنين نظر و تحليلي درست از آب در بيايد باز هم قرار نيست يكبار و با يك پوزيشن ما ضررهاي احتمالي قبلي را جبران كرده و يا يك شبه چندهزاردلار سود بسازيم. منظورم اينست كه حتما رعايت مديريت سرمايه را كرده و خيلي وارد نشويد . بالاخره بازار فاركس است با خصوصيات خاص خودش . هر لحظه ممكن است ما را جا بگذارد

خب

خلاصه اين شد كه

اگه دنبال سود كم هستيد قطعا در اين شرايط سودي از سل كردن حاصل نميشود و فقط ميتوانيد باي كنيد

اما اگر محتاط هستيد و ميخواهيد مطمئنتر عمل كنيد بد نيست تا رسيدن قيمت به محدوده 1.3936 ( با كمي تولرانس ) صبر كرده و طبق تصميم خود و جاييكه فكر ميكنيد بالاترين قيمت ميتواند باشد - اما به هرحال <قبل> از رسيدن قيمت به 1.40 - ريسك سل كردن را بكنيد.

حد ضرر فراموش نشود .............تو رو خدا ................!!!

خوش باشين ...........مخصوصا بدون ما

پستتاريخ: چهارشنبه، 27 تير 1386-9:04 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

خسروجان ببخش كه الان نظرت را ديدم

به هرحال طبق نموداري كه گذاشتم بايد بگم من فكر ميكنم تا حدود 1.3940 قيمت بره و بعد بريزه ......................حالا بايد منتظر ماند

و خب من خودم در اين محدوده (‌كمي بالا يا پايين ) سل ميزنم و حد ضرر را همان حدود 1.4030 ميذارم تا ببينيم خدا چي ميخواد .......................خلاصه ما پاي اشتر بستيم و ديگه بقيه اش با خودش

ممنون از حضورت

=================

* من در پست بالايي اين نكته را ويرايش كرده ام كه ملاك را محدوده 161.8٪ آخرين حركت نزولي ( موج 4 )‌قرار داده ام و لذا هدف فعلي ميشود حدود 1.3936

حالا يك تولرانس 30-40 پيپي براي اين در نظر ميگيريم و بعد بقيه كار ...................

خوش باشين

پستتاريخ: پنجشنبه، 28 تير 1386-3:21 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
سالار شيرازي

شماره‌عضويت: 724
عضو شده در: جمعه، 23 دي 1384-0:58

سلام جناب فخرزاد
شما واقعا تحليلگر بزرگي هستيد.
بنده به نوبه خودم وقتي كه مشغول مطاله تحليلهاي شما ميشوم
( از بس كه شيرين و پر محتواست) دوست ندارم زود به پايانش برسم
از همين رو هر جمله را چند بار دوباره خواني ميكنم.

راستش من مقداري پوزيشن سل در محدوده 1.3500 دارم كه تا كنون
آنرا نبسته ام به نظر شما بهتر است در محدوده اي كه ذكر فرموديد
به حجم آن بيفزايم يا همين جا آنرا بسته و منتظر سطح مورد نظر شوم؟

از مطالب پر بارتان كمال تشكر را دارم.
پستتاريخ: دوشنبه، 1 مرداد 1386-9:06 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
خسرو

شماره‌عضويت: 754
عضو شده در: سه‌شنبه، 27 دي 1384-11:43

خيلي خب .پوند دلار هم كه فقط 30 پيپ انگار ريتريس كرد .

اين پوند تا نگاهها به اين نخست وزير جديد مثبت است همينجور روند مثبت داره .

يكم مديريت سرمايه رو رعايت كنين ميتونين با ميان مدت كار كردن يه سود خوب و بي دردسر داشته باشين .

خب فخرزاد عزيز هدف بعدي چيه؟
منتظريم
پستتاريخ: سه‌شنبه، 2 مرداد 1386-16:26 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

خسرو نوشته است:

خب فخرزاد عزيز هدف بعدي چيه؟
منتظريم

سلام

خسروجان ما كه هنوز هدف قبليمون رو نگرفتيم و گرچه قيمت خيلي دور و بر اين 1.38 داره ميچرخه ( و البته تا نزديكهاي 1.3850 هم رفت ولي بازم برگشت ) ولي هنوز فكر ميكنم به اون سطح 1.39 ( و بلكه 1.3936 )‌برسيم.

پس اجازه بده تا اونجا صبر كنيم ............................(‌و البته اگه قيمت اومد زير 1.3720 كه تحليلمان را به روز ميكنيم )

خب
سالار شيرازي نوشته است:

راستش من مقداري پوزيشن سل در محدوده 1.3500 دارم كه تا كنون
آنرا نبسته ام به نظر شما بهتر است در محدوده اي كه ذكر فرموديد
به حجم آن بيفزايم يا همين جا آنرا بسته و منتظر سطح مورد نظر شوم؟

سالارجان شرمنده كه تاخير شد...........گفته بودم يه مدتي نيستم.............اينم چون شما سوال كرده بودي مزاحم شدم

راستش وقتي شما پوزيشن بازي داري كه 300 پيپ باهاش اومدي بالا كه من ديگه چي بگم ...................درست است كه <احتمال> رسيدن قيمت به 1.3936 را ميدهم ولي خب اومديم و نشد!‌................باعث شرمندگي ميشه

راستش اگه واقعا در شرايطي مثل وضع شما گير كرده بودم - و البته در حسابم هم پول بود (‌چون از وضع شما خبر ندارم ) يكي از دو تا كار پايين را ميكردم

به اندازه اي كه سل كرده ايم همين حدود 1.38 باي ميكردم و حد ضرر را هم محدوده 1.3777 ميذاشتم و اگه وارد سود ميشدم تا همون حدوداي 1.3930 با پوز جديد ميموندم تا حداقل بيشتر ضرر نخورم .

ولي اگه پولم به اين بحث نرسه كه خب ميومدم و نصف پوز سل را ميبستم و دوباره همان مقدار باي ميكردم و باز عين بالا

به هرحال حدضرر 1.3777 خيلي نزديك است اما طبق محاسبات من اگر شكسته شود يعني احتمالا ريزش بيشتري داريم ( البته حمايت قوي در 1.3720 است )‌

*‌ شايد بهترين كار - كه دوست نداشتم بگم - اين باشه كه كل پوز را ببندي و حتي اگر فكر ميكني باي كردن ريسك دارد آنگاه صبر كني تا يا قيمت به همان محدوده 1.39 برسد (‌كه دوباره سل كني و اينجوري جلوي ضرر بيشتر را نسبتا گرفته اي ) و يا صبر كني قيمت بياد زير 1.3370 و باز سل كني كه گرچه كمي از ضرر سل قبلي ميتونسته جبران بشه ولي اين احتمال خيلي ضعيف است و اينجوري شما حداقل مطمپن تر وارد ميشي

ميدونم كمي شلوغ پلوغ شد......................شرمنده

من تاكيد ميكنم كه رسيدن قيمت به 1.3939 يك احتمال است و برگشت از اون منطقه احتمالي ضعيفتر هم ميباشد و فقط يك تقريب را مطرح كرده ايم. ( يعني چه بسا تا همان 1.40 و يا حد اعلاي اين حركت كه دقيقا 1.4077 است نيز برسد ) . از طرفي شايد از همين حدود 1.38 هم قيمت بريزد و اصلا به آنجاها نرسد.
يعني من دارم بر اساس مشاهداتم آن احتمالي را كه شانس بيشتري دارد عرض ميكنم و البته دلايلش را هم گفتم. ديگه تصميم با خودتون . راستش اينجور نظر دادن خيلي سخته . من قبلا در خصوص سهام تجربه دشواري در اين زمينه داشتم (‌البته منظورم آي دي فخرزاد نيست )

بگذريم

خوش باشين

پستتاريخ: سه‌شنبه، 2 مرداد 1386-17:15 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

ببخشين .........................من مطالب قبلي خودم را كه خواندم متوجه شدم كه گرچه تاكيد كرده ام كه الگوي مورد نظرم اين خطوط فيروزه اي رنگ است اما انگار فراموش كردم نام آنرا بگم.

به نظرتان اين چيه ؟ و چه اسمي بيشتر بهش مياد ؟

از اين كه بگذريم ( و بعدا بهش برسيم ) ميخوام يه نكته را بگم . طبق اصول تعريف شده - كه البته الزام نيست و فقط احتمال است - اين الگو زماني به احتمال فوق العاده دست پيدا ميكند ( و صحت درستي آن بالا ميرود ) كه قيمت با يك جهش به سمت بالا از خط روند فوقاني عبور كرده و سپس برگردد. يعني در همان محدوده 1.3936 اگر يك حركت جهشي را شاهد بوديم كه ميتوان به اين احتمال مطروحه بيشتر اطمينان كرد . (‌البته من تا ابد ميگم احتمال و شايد و ممكنه و تقريبا و ................... .................. حتي اگه صدبار هم الگو درست از آب در بياد بازم صدويكمين بار ميشه <احتمالا>............ )

پستتاريخ: چهارشنبه، 3 مرداد 1386-14:36 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

از كاهش نرخ يورودلار به خاطر اين سالارخان هم كه شده بسيار خوشحالم

نرخ يورودلار از حمايت معمولي 1.3780 عبور كرد و تا 1.3730 هم كاهش يافت.

الان 1.3740 است

اين نزول حدودا 100 پيپي كه طي 2-3 ساعت رخ داده نشان از شناسايي سود توسط يكسري از فعالان بازار دارد.

احتمالات زير را ميتوان لحاظ كرد:

عبور قيمت از محدوده 1.37 به پايين ( حمايت در 1.3720 )‌ راه را براي حدود 40 الي 70 پيپ ديگر - البته منظور در كوتاه مدت - آماده ميكند ( حدود 1.3680 الي 1.3650 ) و بعد احتمال رسيدن به 1.36 تقويت ميشود............... تا بعد كه دوباره بايد اوضاع را ديد...........

بازگشت قيمت به بالاي 1.38 ( مقاومت 1.3780 ) نيز يعني حركت مجدد قيمت به سوي 1.40

فعلا

پستتاريخ: پنجشنبه، 4 مرداد 1386-1:03 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
سالار شيرازي

فخرزاد نوشته است:
از كاهش نرخ يورودلار به خاطر اين سالارخان هم كه شده بسيار خوشحالم

سلام فخرزاد جان

ار لطفتان سپاسگذارم.
واقعا كه حضور شما موجب دلگرمي بسيار است .

با اجازه شما سلهاي قديمي را نگه داشتم و در محدوده 1.3700 به اندازه نيمي از حجم سلها باي كردم .
به اميد موفقيت.

انشااله هميشه پيروز باشيد.
پستتاريخ: پنجشنبه، 4 مرداد 1386-1:04 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
سالار شيرازي

جناب فخرزاد

يادم رفت در پست قبلي سوال كنم . به نظر شما احتمال دارد يورو دلار يك بار ديگر قيمت 1.3850 را تست كند ؟

با تشكر
پستتاريخ: پنجشنبه، 4 مرداد 1386-5:58 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

سالار شيرازي نوشته است:
جناب فخرزاد
يادم رفت در پست قبلي سوال كنم . به نظر شما احتمال دارد يورو دلار يك بار ديگر قيمت 1.3850 را تست كند ؟
با تشكر

سالارجان

تكنيكالي كه خب هيچ احتمالي را نميشود رد كرد . و لذا بهتر است ما هم احتمالات را بررسي كنيم

من نمودار اوليه را كه به روز شده ميگذارم تا بعد كه عرض كنم .

( به اين نمودار 2 تا مووينگ ساده 20 روزه و 50 روزه اضافه كرده ام . اي دي اكس نيز همراه آن شده است )

پستتاريخ: پنجشنبه، 4 مرداد 1386-6:27 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

خب

اصل نمودار و الگويي كه مورد نظر ما بوده تا اينجاي كار درست عمل كرده و آن بحثي كه عرض كرده بودم ممكن است يك جهش خارج از خط بالاي الگو به سمت 1.39 داشته باشيم دراصل انتظاري بود كه معمولا در اين الگو يافت ميشود ولي خب فعلا نرخ تا همان 1.3850 بوده و عملا اين سطح شكسته نشد. .

وقتي اي دي اكس را مطالعه ميكنيم ٬‌متوجه ميشويم كه روند صعودي متوقف شده است. لطفا دقت كنيد كه نميگويم برگشته يا منفي شده . صرفا روند صعودي فعلا متوقف شده . اين يعني ما ميتوانيم همراه با يك حركت اصلاحي (‌نزولي ) شاهد يكسري نوسانات در اين محدوده باشيم

قبلا گفته بوديم كه يك حمايت در محدوده 1.37 داريم كه وقتي ديروز قيمت به آن محدوده رسيد متوقف شد. اين حمايت با رسيدن مووينگ 20 روزه به آن سطح عملا از قدرت بيشتري برخوردار شده و لذا اجازه نداد قيمت به حمايت اصلي يعني 1.3680 برسد.

با توجه به جميع مطالب ذكر شده به نظر بنده فعلا احتمال برگشت به سطح 1.3850 خيلي ضعيف است و اگر روزي چنين اتفاقي بيافتد و با چند پيپ اختلاف ركورد قبلي شكسته شود كه ديگر به احتمال بسيار زيادي بايد منتظر رسيدن قيمت به سطح 1.3940 و بلكه بالاتر هم باشيم.

اما با توجه به شرايط فعلي بهتر است فرضيه غالب را اينگونه در نظر بگيريم كه يك حركت اصلاحي ( فعلا نميگيم يك حركت نزولي )‌ آغاز شده است و گرچه احتمال يك بازگشت تا سطح بالاتر مثل 1.3750 ( يا حتي تا مقاومت فعلي ( حمايت قبلي = 1.3780 ) } هم وجود دارد اما قيمت و حركت اين جفت ارز احتمالا سطوح 1.3680 و سپس 1.36 و نهايتا 1.3550 را نشانه گرفته است. اين سطح 1.3550 جاذبه زيادي براي جلب قيمت به سمت خود ايجاد كرده است.

لذا به نظر من كساني كه احتمالا باي دارند ميتوانند حد سود را محدوده 1.3750 - يا نهايتا 1.3770 - تعيين كنند و البته حتما حدضرري تعيين كنند كه نهايتا به سطوح 1.3670 برسد. البته حركات غيرقابل انتظار در فاركس زياد داريم ولي خب ما نسبت به آنچه كه فعلا مشهود است نظر ميدهيم.

از طرفي عبور قيمت از سطح 1.3680 به پايين يعني ريسك/پاداش سل كردن از نسبت مناسبتري برخوردار خواهد شد و باي كردن به صلاح نخواهد بود. اهداف سل را هم كه عرض كردم.

پس خلاصه اينكه اگر باي داريم حتما حدضرر آنرا نزديك تعيين كنيم و در فرصتي كه مناسب تشخيص ميدهيم (‌محدوده 1.3750 - كمي بالاتر يا پايين تر ) از آن خارج شويم .
*اگر قيمت هم از 1.3780 بالاتر رفت كه ميشود دوباره باي كرد و خيلي چيزي را ازدست نداده ايم
** اما اگر نرخ از اين حدود برگشت خورد كه بهترين شرايط براي سل كردن فراهم شده و نسبت پاداش در قياس با ريسك بسيار بالا خواهد بود.

خوش باشين

پستتاريخ: پنجشنبه، 4 مرداد 1386-21:08 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

فخرزاد نوشته است:
........................لذا به نظر من كساني كه احتمالا باي دارند ميتوانند حد سود را محدوده 1.3750 - يا نهايتا 1.3770 - تعيين كنند و
.........*اگر قيمت هم از 1.3780 بالاتر رفت كه ميشود دوباره باي كرد و خيلي چيزي را ازدست نداده ايم
** اما اگر نرخ از اين حدود برگشت خورد كه بهترين شرايط براي سل كردن فراهم شده و نسبت پاداش در قياس با ريسك بسيار بالا خواهد بود.

خوش باشين

نرخ لحظاتي پيش به 1.3770 رسيد.............اگر كسي از قبل اين سطح را تعريف كرده باشد كه اتوماتيك بيرون آمده و اگر نه كه ميدانم كار سختي در پيش دارد

يعني از يك طرف انتظار و احتمال افزايش بيشتر را ميدهد و از طرفي امكان برگشت قيمت

البته من عرايضم را در بالا گفته ام ولي خب اميدوارم هرطور كه عمل كرديد با سود همراه باشد.

( من اگه بودم قيد سود بيشتر راحتما ميزدم و ميومدم بيرون .............اگر قيمت به 1.38 ميرسيد و رد ميشد بازم باي ميكردم و حد ضرر را همين 1.3770 ميذاشتم - مثلا 1.3767 - ولي اگه از اينجا برگرده حداقل سودم را شناسايي ميكردم ...............ولي خب من از اين حرفها زياد ميزنم ............شما كار خودت را بكن )‌

ديگه خداحافظ

پستتاريخ: پنجشنبه، 18 مرداد 1386-11:32 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
فخرزاد

سلام

اين 2 نمودار را ببينيد

فكر كنم منظورم مشخصه

مخصوصا در اون بخش آخر كه با حروف اي بي سي نشون دادم

ببخشين كه الان كار دارم ولي برميگردم كه يه توضيح مختصري هم بدم..............گرچه ميدونم لازم نيست و نظرم براتون مفهومه

(‌ من سل را ترجيج ميدم .....................مگه نرخ به بالاي 1.3850 بره كه بايد قسمت آخر سناريو و شمارش را تغيير داد )‌

فهرست بوركس » گفتگوهاي فاركسي
شما نمي توانيد در اين بخش تاپيك جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به تاپيكها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد تاپيك هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
شما نمي‌توانيد فايل پيوست ارسال كنيد.
شما مي‌توانيد فايل دانلود نماييد.
زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours   
صفحه 1 از 101  
رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 99, 100, 101  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع